Bouwbedrijf Panis Erwin uit Diepenbeek bouwt vandaag aan uw huis van morgen

Panis Erwin is een modern bouwbedrijf uit Diepenbeek met meer dan 20 jaar ervaring in de uitvoering van nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Zaakvoerder en zelfwerkend patroon Erwin staat garant voor een vlotte uitvoering volgens de regels van de kunst, daarbij steeds rekening houdend met uw persoonlijke wensen en noden.

Daarnaast kunt u bij ons meteen ook terecht voor de afwerking van uw woning of kleinere, aparte opdrachten, zoals chapewerken, bestratingswerken, tegelwerken of het plaatsen van een terras.

Op ons kunt u bouwen!

Aannemer Erwin Panis is doorheen de jaren een begrip geworden in de regio Diepenbeek. Klanten kennen hem als een eerlijke aannemer die een duidelijke, correcte communicatie hoog in het vaandel draagt.

En dat is wat u kunt verwachten; heldere, duidelijke afspraken die gerespecteerd worden. Kunt u zich vinden in deze manier van werken?Neem dan zeker contact op om uw project te bespreken. We voeren zowel kleine als totaalopdrachten uit.
Onze realisaties geven u alvast een beter idee van de vele mogelijkheden.
Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op via de contactpagina.
We helpen u graag verder.

Top